Landvast advocaten is Life-event Specialist

Life-events is een platform dat antwoord kan geven op al uw vragen over financiële, fiscale en juridische zaken waar u in uw (werkzame) leven tegenaan kunt lopen. Bij het platform zijn een aantal specialisten aangesloten die die vragen kunnen beantwoorden.

Vragen?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Life-events via https://www.life-events.nl/contact/. Life-events brengt u vervolgens aan de hand van uw vraag binnen 24 uur in contact met de specialist binnen het platform die uw vraag kan beantwoorden!

Landvast Advocaten is als specialist met betrekking tot specifiek het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht aangesloten bij Life-events. Mocht u daarnaast behoefte hebben aan specialistisch advies op personen- en familierechtelijk gebied en/of op een of meer van de andere gebieden waarop Life-events over specialisten beschikt, dan kunnen wij u desgewenst met de desbetreffende specialist(en) in contact brengen.

Bekijk ook de site: www.life-events.nl

GRATIS JURIDISCHE QUICKSCAN

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

    Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


      CONTACT