Wie zijn wij?

Lars van Luijn

Advocaat en gespecialiseerd in: ondernemingsrecht, bouwrecht, contractenrecht en huurrecht.

Lars is advocaat sinds 1999 en heeft veel ervaring opgedaan bij diverse (middel)grote kantoren. Hij kreeg een aanbieding om partner te worden bij een groot kantoor, maar besloot zijn eigen weg te vinden. In 2014 is hij gaan samenwerken met Alexander Broekhoven en op 1 augustus 2016 hebben zij Landvast Advocaten opgericht.

Lars heeft ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en bouwrecht, maar ook is hij heel goed thuis in het contractenrecht en het algemene verbintenissenrecht. Lars werkt voor een veelheid aan cliënten, zowel nationaal als internationaal.

Lars heeft specifieke kennis op het gebied van wonen / huur en zorg. Hij staat gemeenten, zorginstellingen en woningbouwcorporaties bij in kwesties die gaan over het opvangen en huisvesten van bijzondere doelgroepen. Het in Rotterdam gemeentebreed gebruikte contract voor de opvang van bijzondere doelgroepen is van zijn hand.

 

 

Alexander Broekhoven

Advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.

Alexander is advocaat sinds 2004. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij (middel)grote advocatenkantoren in Rotterdam en op Aruba, besloot hij in 2014 zijn eigen weg te kiezen en een samenwerking aan te gaan met Lars van Luijn. Samen hebben zij op 1 augustus 2016 Landvast Advocaten opgericht.

Alexander is goed thuis in het ondernemingsrecht in brede zin en het contractenrecht en focust zich op het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Hij staat ondernemingen en particulieren, werkgevers en werknemers bij, zowel nationaal als internationaal.

 

 

Mariëlle Mulder

Juridisch adviseur bij Landvast Advocaten en gespecialiseerd op notarieel gebied.

Mariëlle heeft bijna 20 jaar ervaring als kandidaat-notaris, aanvankelijk in Bodegraven en daarna in Beverwijk.

Haar specialisaties liggen op het gebied van onroerende zaken (leveringen, hypotheken, erfdienstbaarheden, erfpacht, nieuwbouw, koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, kadastrale registraties etc.), erfrecht (testamenten en nalatenschappen), huwelijksvermogensrecht, verdelingen na echtscheiding / ontbinding andere samenlevingsvormen en ondernemingsrecht.

Gratis juridische quickscan

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


Rechtsgebieden

iconene_06 aansprakelijkheidsrecht

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. De oplossing vaak niet. 

Lees meer

iconene_09  arbeidsrecht

Landvast Advocaten is er ook voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een ervaren arbeidsrechtadvocaat.

Lees meer

iconene_03  bouwrecht

Aan het bouwrecht wordt voortdurend gebouwd. Wij richten ons op de civiele aspecten van het bouwrecht en vastgoedrecht. 

Lees meer

iconene_20  burenrecht

Burengeschillen zijn een van de meest voorkomende geschillen in Nederland. Landvast Advocaten brengt uw rechten in kaart en die van uw buren ten opzichte van u.

Lees meer

iconene_15  contractenrecht

Een goed contract is maatwerk. Goede algemene voorwaarden zijn dat ook. Wij hebben ruime ervaring bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden.

Lees meer

iconene_17  huurrecht

Huurrecht is notoir lastig. Landvast advocaten staat gemeenten, instellingen en (particuliere) verhuurders bij, bij alle voorkomende huurrechtelijke aspecten.

Lees meer

iconene_26  ondernemingsrecht

Ondernemen is risico’s nemen, daar ontkom je niet aan. Die risico’s kun je wel beperkt houden door een goede juridische voorbereiding en begeleiding. 

Lees meer

Heb ik een zaak?

Stuur ons uw stukken op en wij kijken vrijblijvend voor u
of u een zaak heeft.

Heb ik een zaak?