Alexander Broekhoven

Advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht.

Alexander is advocaat sinds 2004. Na veel ervaring te hebben opgedaan bij (middel)grote advocatenkantoren in Rotterdam en op Aruba, besloot hij in 2014 zijn eigen weg te kiezen en een samenwerking aan te gaan met Lars van Luijn. Samen hebben zij op 1 augustus 2016 Landvast Advocaten opgericht.

Alexander is goed thuis in het ondernemingsrecht in brede zin en het contractenrecht en focust zich op het arbeidsrecht en het algemeen verbintenissenrecht. Hij staat ondernemingen en particulieren, werkgevers en werknemers bij, zowel nationaal als internationaal.
Alexander heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofd-rechtsgebied Arbeidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

GRATIS JURIDISCHE QUICKSCAN

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

    Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


      CONTACT