Eric Koekkoek

Eric werkte van 1998 tot 2012 als fiscaal jurist, en sinds 27 januari 2012 is Eric ook advocaat. Fiscaal advocaat wel te verstaan.

Eric werkte van 1998 tot 2012 als fiscaal jurist. Tot 2002 deed hij dat voor LTB Adviseurs en Accountants en vervolgens tot 2006 voor Steens & Partners. Hij besloot toen als zelfstandig fiscalist zijn eigen weg te gaan en ondernemers op zijn eigen manier van dienst te zijn. Fiscaal-juridisch advies hoeft niet droog en saai te zijn, vond hij; ook moderne communicatiemiddelen bieden uitkomst voor belastingadviseurs. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds 27 januari 2012 is Eric ook advocaat. Fiscaal advocaat wel te verstaan.

Als fiscaal advocaat staat hij je bij in fiscale procedures, waaronder fiscale strafzaken. Denk hierbij ook aan FIOD-zaken, 4e tranche Awb-aansprakelijkheid en fiscale controles.

Daarnaast biedt hij hulp bij bedrijfsovernames of- beëindigingen, fusies en andere samenwerkingsverbanden en reorganisaties. Daarbij werkt hij graag en nauw samen met bijvoorbeeld accountants en notarissen.

Als je particulier bent en je hebt een probleem met bijvoorbeeld de gemeente of het UWV over een uitkering of je bent een gedupeerde ouder van de toeslagenaffaire, staat Eric je ook graag bij. Zo nodig met gesubsidieerde rechtsbijstand (soort pro deo).

Eric heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als hoofd-rechtsgebieden Algemene Praktijk (Bestuursrecht en Civiel Recht, Belastingrecht en Sociaal Zekerheidsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Tel.: +31 6 51724525

E-mail: koekkoek@landvastadvocaten.nl

GRATIS JURIDISCHE QUICKSCAN

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

    Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


      CONTACT