Jelle Smael

Procesadvocaat pur sang. Jelle heeft een ruime ervaring op het gebied van het insolventierecht, ondernemingsrecht (M&A) en huurrecht en vastgoed.

Daarnaast wordt Jelle met regelmaat aangesteld door de Rechtbank Rotterdam tot curator in faillissementen en adviseert hij bedrijven in financiële moeilijkheden bij herstructurering (buitengerechtelijk akkoord/WHOA) en doorstart vanuit faillissement. Jelle staat daarnaast met regelmaat bestuurders in en buiten rechte bij die door curatoren worden (of persoonlijk zijn) aangesproken. Tot slot heeft Jelle een bijzondere focus op het incassorecht in brede zin.

Tot de klantenkring van Jelle behoren o.a. vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

Jelle heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten als rechtsgebieden ondernemingsrecht, insolventierecht en huurrecht geregistreerd. Op grond van deze registraties is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

GRATIS JURIDISCHE QUICKSCAN

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

    Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


      CONTACT