Landvast Advocaten is Life-events specialist

Life-events is een platform dat antwoord kan geven op al uw vragen over financiële, fiscale en juridische zaken waar u in uw (werkzame) leven tegenaan kunt lopen. Bij het platform zijn een aantal specialisten aangesloten die die vragen kunnen beantwoorden.

Vragen?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Life-events via https://www.life-events.nl/contact/. Life-events brengt u vervolgens aan de hand van uw vraag binnen 24 uur in contact met de specialist binnen het platform die uw vraag kan beantwoorden!

Landvast Advocaten is als specialist met betrekking tot specifiek het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht aangesloten bij Life-events. Mocht u daarnaast behoefte hebben aan specialistisch advies op personen- en familierechtelijk gebied en/of op een of meer van de andere gebieden waarop Life-events over specialisten beschikt, dan kunnen wij u desgewenst met de desbetreffende specialist(en) in contact brengen.

Bekijk ook de site: www.life-events.nl

Gratis juridische quickscan

Stuur ons uw gegevens via onderstaand formulier toe en onze experts nemen binnen 24 uur contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Wij gebruiken ze alleen in het kader van de behandeling van uw vraag.


Rechtsgebieden

iconene_06 aansprakelijkheidsrecht

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. De oplossing vaak niet. 

Lees meer

iconene_09  arbeidsrecht

Landvast Advocaten is er ook voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een ervaren arbeidsrechtadvocaat.

Lees meer

iconene_03  bouwrecht

Aan het bouwrecht wordt voortdurend gebouwd. Wij richten ons op de civiele aspecten van het bouwrecht en vastgoedrecht. 

Lees meer

iconene_20  burenrecht

Burengeschillen zijn een van de meest voorkomende geschillen in Nederland. Landvast Advocaten brengt uw rechten in kaart en die van uw buren ten opzichte van u.

Lees meer

iconene_15  contractenrecht

Een goed contract is maatwerk. Goede algemene voorwaarden zijn dat ook. Wij hebben ruime ervaring bij het opstellen van contracten en algemene voorwaarden.

Lees meer

iconene_17  huurrecht

Huurrecht is notoir lastig. Landvast advocaten staat gemeenten, instellingen en (particuliere) verhuurders bij, bij alle voorkomende huurrechtelijke aspecten.

Lees meer

iconene_26  ondernemingsrecht

Ondernemen is risico’s nemen, daar ontkom je niet aan. Die risico’s kun je wel beperkt houden door een goede juridische voorbereiding en begeleiding. 

Lees meer

Heb ik een zaak?

Stuur ons uw stukken op en wij kijken vrijblijvend voor u
of u een zaak heeft.

Heb ik een zaak?